Dedications
Jennifer S. ABBA - Dancing Queen 🙀😜 I love your music! Please play my song for this afternoon Mark Raven Queen - Another One Bites the Dust 😎 Dank voor de fijne muziek! Aaron Aerosmith - I Don't Want to Miss a Thing Heerlijk, die nostalgie ;-)

Herman Cramer

Achtergrond

Mijn passie voor radio bestaat al sinds het zeezendertijdperk. Die interesse begon in 1973 toen ik een kleine transistor radio kreeg. In bed lag ik daarmee met het ene oor op het kussen en met het andere oor luisterde ik stiekem de zeezenders.

Zelf actief op de radio werd ik pas in 1977. Ik kwam op de radio vele radiostations tegen en ik bedacht zelf ook maar eens programma’s te gaan maken. Daarop volgde de aanschaf van een zendertje. Zo begon ik met presenteren in 1979. Eerst maar eens leren oefenen want het klonk nog nergens naar.

In de jaren 80 tot eind 1998 was ik betrokken bij diverse radiostations. Ik runde zelf ook een station in de regio. In de jaren 90 kwam ik terechtkwam bij diverse grotere lokale (clandestiene) radiostations waaronder:

– Downtown Vianen
– M.M.M. Utrecht
– Roulette 103 Baarn

Vanaf de jaren 2000 heb ik zelf een internet station gerund tot 2006. Na een onderbreking pakte ik in 2009 weer de draad op met eigen internet station.

Ook begon ik bij andere radiostations zoals Radio Seabreeze, Radio 509, RNI en het heropgericht radiostation Much More Music.

Ik wilde al een hele tijd graag naar Monique en ben blij dat ik vanaf november 2022 deel uit maak van het team

Rate it

Dj

LISTEN WITH YOUR APP

0%