Dedications
Jennifer S. ABBA - Dancing Queen 🙀😜 I love your music! Please play my song for this afternoon Mark Raven Queen - Another One Bites the Dust 😎 Dank voor de fijne muziek! Aaron Aerosmith - I Don't Want to Miss a Thing Heerlijk, die nostalgie ;-)
Programmamaker

Rob Van Roy

Achtergrond

Wie is Rob Van Roy?

Geboren in Belgenland op 15 december 1960 in Kluisbergen in de Vlaamse Ardennen en er nog altijd woonachtig. Roy liep als kleine ukkie al rond met een “portatiefje” in de hand om op de middengolf te luisteren naar de muziek van Veronica, Noordzee, Atlantis, Caroline, Mi Amigo en later Monique.

Roy: “Op 16-jarige leeftijd zette ik mijn eerste passen als dj en begon jaren lang draaien in discotheken, maar ook op verschillende feesten.

In mijn studententijd kreeg ik de radiomicrobe te pakken bij Atlantis in Gent. Later stapte ik over te stappen naar tal van andere radiozenders. Als teenager kon ik van een aantal radiocoryfeeën zoals Ad Roberts, Maarten De Jong, Ferry Eden, Nico Jansma, Ton Schipper, ….en zo vele anderen met een “zeezenderverleden” de job leren bij het ooit zo populaire en roemrijke WLS. Met Ad Roberts werkte ik twee seizoenen op Mallorca samen in een vakantiecomplex.

Toen WLS ter ziele ging, zette ik mijn radioavontuur voort bij andere stations waaronder Radio Media. Daar was ik niet alleen als programmamaker maar ook interviewer en sportverslaggever.”

Rob Van Roy: A life full of music… and now on Radio Monique Internationaal!

Rate it

Dj

LISTEN WITH YOUR APP

0%