Dedications
Jennifer S. ABBA - Dancing Queen 🙀😜 I love your music! Please play my song for this afternoon Mark Raven Queen - Another One Bites the Dust 😎 Dank voor de fijne muziek! Aaron Aerosmith - I Don't Want to Miss a Thing Heerlijk, die nostalgie ;-)
Programmamaker

Danny de Bruyn

Achtergrond

Over Danny de Bruyn…..

De passie van Danny de Bruyn voor ‘de zeezenders’ begon na het vele uren luisteren naar Veronica, Noordzee, Atlantis, Mi Amigo, Caroline en Monique 963. Tot vandaag is deze passie voor de radiogeschiedenis gebleven.

Zijn radioloopbaan begon eind jaren 70 met de start in Brussel van Radio Plus, illegale radio voor studenten aan de VUB (samen met ex-zeezender medewerkers Ton Schipper – zijn buurman nota bene – Ben van Praag en Tom Vanderveld/Eric Mess).

Daarna presenteerde hij bij Radio Contact in Brussel, daarna in gans Vlaanderen, ook als programmadirecteur.  Tevens werden er een pak ‘syndicated programs’ gerealiseerd voor tientallen radiostations in Vlaanderen.

De radiomicrobe en passie blijft onverminderd doorgaan.  Vandaar de motivatie voor het maken van een sfeervol radioprogramma ‘Monique Jukebox’ met naast zeezender- ook andere leuke herinneringen op Radio Monique Internationaal!

 

Rate it

Dj

LISTEN WITH YOUR APP

0%