Dedications
Jennifer S. ABBA - Dancing Queen 🙀😜 I love your music! Please play my song for this afternoon Mark Raven Queen - Another One Bites the Dust 😎 Dank voor de fijne muziek! Aaron Aerosmith - I Don't Want to Miss a Thing Heerlijk, die nostalgie ;-)

Oldies

De vrienden van de radio

Achtergrond
share close
Zaterdag 1:00 pm 4:00 pm
Zondag 7:00 pm 11:00 pm

Wij zijn De Vrienden Van De Radio.

Aangenaam kennismaken, al kende je ons misschien al.

Op 15 augustus 2023 besloten wij om gezamenlijk uit te gaan dragen wat onze passie is. Wij doen dit onder de vlag De Vrienden Van De Radio – dat dekt precies de lading. Vrienden met veel interesse in en liefde voor radio. Ons motto daarbij is “We doen het samen”.

Vanaf dag 1 is hard gewerkt aan alles wat nodig is om ons initiatief mogelijk te maken. Afspraken met andere partijen zoals Radio Monique Internationaal, het regelen van domeinnamen, een website en een Facebookpagina, veel… heel veel brainstormen over het exacte hoe-en-wat.

En we hebben iets neergezet in die korte tijd.

Hoe mooi is het dat we dit alles openstellen voor iedereen op 31 augustus om precies 18:00 uur, het tijdstip waarop Radio Veronica, Noordzee en Atlantis precies 49 jaar geleden hun uitzendingen staakten; één van de belangrijkste gebeurtenissen in de radiogeschiedenis.

Welkom iedereen en veel plezier!


De vrienden van de radio crew

Rate it

LISTEN WITH YOUR APP

0%