Dedications
Jennifer S. ABBA - Dancing Queen 🙀😜 I love your music! Please play my song for this afternoon Mark Raven Queen - Another One Bites the Dust 😎 Dank voor de fijne muziek! Aaron Aerosmith - I Don't Want to Miss a Thing Heerlijk, die nostalgie ;-)
De Vrienden van de Radio

Stanny Dobbelsteen

Achtergrond

De liefde van Stanny Dobbelsteen voor radio en muziek begon ergens in de jaren 60. Hoewel het geluid van de zeezenders van weleer altijd gepaard ging met gekraak in Brabant, zocht de vader van Stanny altijd naar de zeezenders. Zo is alles begonnen en kroop muziek in de aderen.

Met een eigen drive-inshow en werken voor landelijke shows, trok Stanny jaren langs grote en kleine zaaltjes in binnen- en buitenland. Hij won prijzen, deed radioprogramma’s, presenteerde shows, sprak jingles in en was jaren creatief-manager bij een van de grootste themarestaurants in Nederland.

Stanny was jarenlang het brein achter de “Zeezenders van Vroeger” Facebook-pagina. Veel creaties, ideeën en bijdrages kwamen uit zijn koker. Mede door zijn enthousiasme klommen veel liefhebbers aan boord. De slogan “We doen het samen!” kwam van zijn hand.

Zijn onvervalste zachte G staat voor Gezellig en Gewoon doen. De tijd en de hits vliegen voorbij als hij op Radio Monique te horen is.

Je moet het maar eens beluisteren op zondagavond.

En ja, Dobbelsteen is zijn echte achternaam, hij heeft er zelfs ooit John Leddy (Koos Dobbelsteen van “Zeg ‘s A”) van moeten overtuigen!

Rate it

Dj

LISTEN WITH YOUR APP

0%