Dedications
Jennifer S. ABBA - Dancing Queen 🙀😜 I love your music! Please play my song for this afternoon Mark Raven Queen - Another One Bites the Dust 😎 Dank voor de fijne muziek! Aaron Aerosmith - I Don't Want to Miss a Thing Heerlijk, die nostalgie ;-)
Programmamaker

Paul van Dam

Achtergrond

Paul van Dam groeide op in de tijd dat er nog radio vanaf zee werd gemaakt. Zijn favoriete Britse zeezender was Swinging Radio England. Al van jongs af aan vond hij de radio, zoals deze in Hilversum en Brussel werd gemaakt, oubollig. Daar werd tot ongenoegen van zijn vader dus niet naar geluisterd. Wekelijks werd het gedrukte exemplaar van de Veronica Top 40 bij de plaatselijke platenboer opgehaald. Mede hierdoor is een enorme kennis aan muziek en vinyl opgebouwd.

Jarenlang heeft Paul een kabelkrant (L.O.O.S Kabelkrant in Oud-Gastel) beheerd. Hij zat in diverse besturen op het gebied van media en sport; onder meer was Paul voorzitter van de Regionale Programmaraad Zuid-Oost Flevoland.

Na zijn vuurdoop als side-kick in 2004 bij het inmiddels ter ziele gegane Radio 192 wilde hij meer. Hij maakte programma’s voor SplashFM (Almere), maakte vele jaren “Paul in the 90’s” voor Terneuzen FM en continueerde dat programma op de zondagavond op Radio Seabreeze. Van Seabreeze ging Paul naar Monique.

Paul krijgt support van zijn producer, Jessy Winters, die nog steeds als producer en zijn adviseur optreedt. Ook draait Jessy af en toe als sidekick mee in zijn programma’s.

Rate it

Dj

LISTEN WITH YOUR APP

0%