Dedications
Jennifer S. ABBA - Dancing Queen 🙀😜 I love your music! Please play my song for this afternoon Mark Raven Queen - Another One Bites the Dust 😎 Dank voor de fijne muziek! Aaron Aerosmith - I Don't Want to Miss a Thing Heerlijk, die nostalgie ;-)
Programmamaker

Patrick Jacobs

Achtergrond

Patrick Jacobs heeft zijn wortels in de muziek.

In 1982 belandde Patrick als jonge knaap in de piraten zenderij in België. Hij begon bij Radio Atlantis, een land piraat in België aan de kust. Na veel omzwervingen ging hij de in opmars zijnde cd’s verkopen. ’s Nachts draaide hij in diverse clubs muziek.

Zoals velen was Patrick ook fan van de zeezenders.

Mijn interesse in Zeezenders is gewekt door mijn oudere broer en zus; als kind was ‘Mi Amigo’ altijd aan. Deze interesse groeide en in 1982 begon ik bij Vrije Radio Atlantisch, waar ik dagelijks een popprogramma presenteerde. Na enkele aanvaringen met de PTT en Rijkswacht, wat illegaal was, begon ik in de jaren ’80 met het verkopen van cd’s door heel Vlaanderen, wat toen een nieuw en zeer gewild product was. Tegelijkertijd startte ik met het opnemen van muziekbanden en het maken van radioprogramma’s, iets wat ik tot op de dag van vandaag nog steeds doe bij Radio Monique Internationaal.

Rate it

Dj

LISTEN WITH YOUR APP

0%