Dedications
Jennifer S. ABBA - Dancing Queen 🙀😜 I love your music! Please play my song for this afternoon Mark Raven Queen - Another One Bites the Dust 😎 Dank voor de fijne muziek! Aaron Aerosmith - I Don't Want to Miss a Thing Heerlijk, die nostalgie ;-)
De Vrienden van de Radio

Jeroen Hazenberg

Achtergrond

Wie is Jeroen?

Met plaatjes draaien en radio luisteren ben ik opgegroeid. Van mijn opa kreeg ik mijn eerste radio en pick-up. Het was wel hoofdzakelijk Nederlandstalig wat onder de naald lag en dat is hedendaags nog steeds terug te vinden in mijn playlists.

Via de vader van een schoolvriend kwam ik pas echt in aanraking met muziek en het luisteren naar de radio. Altijd maar luisteren naar de Top-40 was geweldig. Maar ook op zondag alle regionale piratenzenders afluisteren en klaarzitten met een cassettebandje om de nieuwste liedjes op te nemen was altijd weer een uitdaging.

Vanaf de start van De Vrienden van de Radio ben ik daar bij betrokken. Wat leuk dat ik Radio Monique De Vrienden van de Radio vroeg een (volgend) dagdeel in te vullen. Dat is voor mij een buitenkans!

Rate it

Dj

LISTEN WITH YOUR APP

0%